Enginyeria, Estructures & Arquitectura

Qui som ?

Som un equip tècnic multidisciplinar de professionals de la construcció, enginyers i arquitectes amb més de 20 anys d’experiència.

Què fem ?

Oferim serveis integrals d’enginyeria, estructures i arquitectura, i un servei de gestió integral de l’obra. Acreditem una gran experiència en el desenvolupament de projectes d’edificació, tant per al sector públic com per al sector privat.

Com ho fem ?

Treballant des del primer moment, en l’avantprojecte, arquitecte i enginyers conjuntament. Així aconseguim optimitzar l’obra tècnica i econòmicament i facilitar l’execució de manera que els terminis, costos i la qualitat deixin de ser incògnites per convertir-se en dades concretes i fiables.

Amb qui ho fem ?

Treballem amb industrials que coneixem personalment des de fa anys, fruit de la nostra dilatada experiència, que s’han guanyat totalment el nostre respecte i confiança.

A qui ens dirigim ?

  • A tot tipus de promotor que vulgui fer una obra.
  • A qualsevol particular que vulgui fer alguna obra d’edificació, obra nova, reforma, rehabilitació o obrir algun negoci.
  • A qualsevol arquitecte que necessiti els serveis d’enginyeria i estructures.

Què hi guanyes ?

Responsabilitat i serietat per crear un producte final de qualitat mitjançant un servei personalitzat i proper. Entenem i fem nostres els problemes del client i responem amb professionalitat, creativitat i excel.lència tècnica.

Últims projectes